Cubic Regendouche Inbouw | Chroom 20 cm Regendouche Thermostatisch

BIC22-00265

Cubic Regendouche Inbouw | Chroom 20 cm Regendouche Thermostatisch

BIC22-00265

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De regendoucheset is meermaals machinaal en handmatig gepolijst voor een extra egaal oppervlak.

De hand- en regendouche beschikken over Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes met één vingerbeweging kalkvrij maakt.

Dankzij het hoge afwerkingsniveau heeft de doucheset een luxe uitstraling.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Productomschrijving

De Cubic-regendoucheset heeft een vierkant design met een chromen finish en komt uitstekend tot zijn recht in een moderne badkamer. Deze inbouwset bevat een thermostaatkraan, regendouche van 20 cm, plafondarm, handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Hiermee heeft u alles in huis voor uw douche. Bovendien zijn de regen- en handdouche voorzien van Easy Clean, waardoor u de straalregelaar eenvoudig kalkvrij maakt. Zo ervaart u optimaal onderhouds- en schoonmaakgemak.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing heeft de doucheset een lange levensduur. Alle onderdelen zijn meermaals handmatig en machinaal gepolijst en hebben daardoor een spiegelend oppervlak. Verder is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig door de cartouche van Vernet. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de regendoucheset met een prachtige douchecabine of inloopdouche. Deze douches zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Kleurnaam
Chroom
Bediening
Thermostatisch
Inbouwdiepte
60~75 mm
Kleur
Chroom
Montage
Inbouw
Serie
Cubic
Temperatuurbegrenzing
Uitgangen
2
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.