Balance Regendouche Inbouw | Chroom 25 cm Regendouche Thermostatisch

DSG-0304-00010

Balance Regendouche Inbouw | Chroom 25 cm Regendouche Thermostatisch

DSG-0304-00010

499,-
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De hand- en regendouche beschikken over Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes met één vingerbeweging kalkvrij maakt. 

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

De thermostaatkraan is uitgerust met kinderbeveiliging op 38 graden en zorgt daarmee voor optimale veiligheid tijdens het douchen.

Productomschrijving

Deze inbouw regendoucheset uit de Balance-serie bestaat uit een thermostatische douchekraan, regendouche van 25 cm, wandarm, handdouche, doucheslang en een handdouchehouder. Zo heeft u meteen alle benodigdheden in huis om uw douche compleet te maken.  Daarbij beschikken de regen- en handdouche over Easy Clean, zodat u de sproeigaatjes makkelijk kalkvrij maakt.

Stijlvol design
Het uiterlijk van de regendoucheset zorgt ervoor dat deze in elke badkamerstijl tot zijn recht komt. De chromen afwerking met glanzende finish is tijdloos en perfect te combineren met andere kleuren en materialen. Daarnaast is de set voorzien van een ronde vormgeving. Hiermee geeft u het interieur gegarandeerd een stijlvolle touch. 

Zeer veilige thermostaatkraan
Bij de thermostaatkraan hoeft u slechts één keer de temperatuur van het water in te stellen, waarna deze constant blijft. Bovendien is de thermostaat uitgerust met kinderbeveiliging op 38 graden en is deze zeer veilig en nauwkeurig door de cartouche van Vernet.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de set met een prachtige douchecabine of inloopdouche. Deze douches zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het ruime assortiment is enorm gevarieerd en biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, waardoor u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Kleurnaam
Chroom
Bediening
Thermostatisch
Montage
Inbouw
Serie
Balance
Temperatuurbegrenzing
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Inbouwbox
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.