Radius Regendouche Inbouw | Zwart metaal 30 cm Regendouche Thermostatisch

BIM55-00053

Radius Regendouche Inbouw | Zwart metaal 30 cm Regendouche Thermostatisch

BIM55-00053

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Het hoge afwerkingsniveau zorgt voor een luxe uitstraling.

Dankzij de Easy Clean-technologie maakt u met één vingerbeweging de straalregelaar van de hand- en regendouche kalkvrij.

Het meermaals handmatig en machinaal polijsten geeft de kraan een zeer glad oppervlak.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Productomschrijving

Deze prachtige inbouw regendoucheset uit de Radius-serie bestaat uit een thermostaatkraan, regendouche, plafondarm, handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Hiermee heeft u meteen alle benodigdheden om uw douche compleet te maken. Bovendien beschikt de doucheset over Easy Clean. Zo maakt u de sproeigaatjes van de hand- en regendouche eenvoudig kalkvrij.

Stijlvol design
De doucheset heeft een stoere uitstraling door de zwart metalen kleur en is ideaal om als accent toe te passen in uw badkamer. Enkel de bedieningsknoppen en de hand- en regendouche zijn zichtbaar bij de inbouwset. Hierdoor ervaart u een ruimtelijk effect. Daarnaast creëert de ronde vormgeving een elegante look-and-feel. Met deze set haalt u een echte blikvanger in huis.

Hoogwaardige kwaliteit
Alle onderdelen hebben een zeer glad oppervlak doordat deze meermaals handmatig en machinaal gepolijst zijn. Na het polijsten worden ze eerst vernikkeld en verchroomd, waardoor de afwerklaag extra sterk is. Vervolgens zijn de onderdelen geborsteld en door de toepassing van PVD voorzien van een zwart metalen kleur. Verder maakt de cartouche van Vernet de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Maak uw regendouche compleet
Combineer de set met een prachtige inloopdouche, douchecabine, douchedeur of -wand. Deze zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Het ruime assortiment is enorm gevarieerd en biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Kleurnaam
Zwart metaal
Bediening
Thermostatisch
Kleur
Zwart
Montage
Inbouw
Serie
Radius
Temperatuurbegrenzing
Uitgangen
2
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Inbouwbox
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.