Radius Regendouche Inbouw | Chroom 25 cm Regendouche Thermostatisch

BIC55-00526

Radius Regendouche Inbouw | Chroom 25 cm Regendouche Thermostatisch

BIC55-00526

1.575,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de Easy Clean-technologie maakt u met één vingerbeweging de straalregelaar van de hand- en regendouche kalkvrij.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Productomschrijving

Deze stijlvolle inbouw regendoucheset uit de Radius-serie bestaat uit een thermostaatkraan, regendouche, wandarm, handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Hiermee heeft u meteen alle benodigdheden om uw douche compleet te maken. Bovendien beschikt de doucheset over Easy Clean. Zo maakt u de sproeigaatjes van de hand- en regendouche eenvoudig kalkvrij. 

Stijlvol design
De doucheset heeft een tijdloze uitstraling door de chromen kleur en komt in iedere badkamerstijl tot zijn recht. Enkel de bedieningsknoppen en de hand- en regendouche zijn zichtbaar bij deze inbouwset. Hierdoor ervaart u een ruimtelijk effect. Daarnaast creëert de ronde vormgeving een elegante look-and-feel. Met deze set haalt u een echte blikvanger in huis.

Hoogwaardige kwaliteit
Alle onderdelen zijn voorzien van een spiegelend oppervlak doordat deze meermaals handmatig en machinaal gepolijst zijn. Vervolgens krijgen ze een chromen finish. Verder maakt de cartouche van Kerox de mengkraan zeer nauwkeurig. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Maak uw regendouche compleet
Combineer de set met een inloopdouche, douchecabine, douchedeur of -wand. Deze zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Het ruime assortiment biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Kleurnaam
Chroom
Bediening
Thermostatisch
Kleur
Chroom
Montage
Inbouw
Serie
Radius
Temperatuurbegrenzing
i Belgaqua certificering