Menu

Actieve filters

Actieve filters

Wis alle filters

Opbouw regendouche

Met een opbouw regendouche haalt u een echte eyecatcher in huis. Deze kraan wordt tegen de muur bevestigd en heeft meer elementen die in het oog springen. In het assortiment vindt u zowel losse regendouches als regendouchesets. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Dankzij de diverse mogelijkheden is er voor iedere badkamerstijl het perfecte exemplaar. Bekijk het complete aanbod opbouw regendouches online of kom langs in één van onze showrooms. 

47 producten

Sorteer op:

Actieve filters

Wis alle filters

Douchemengkraan of thermostatische regendouche 

Het assortiment bevat mengkranen en thermostaatkranen. Bij een thermostatische regendouche hoeft u slechts eenmalig de gewenste temperatuur in te stellen, waarna deze constant blijft. Daarnaast is de kraan zeer veilig dankzij de temperatuurbegrenzer op 38 °C. Een mengkraan is uitgerust met 1 of 2 handgrepen. Hierbij zoekt u zelf de balans tussen warm en koud water.  

Gekleurde opbouw regendouches 

Bij Maxaro ontdekt u opbouw regendouches in allerlei kleuren. Chroom of rvs is ideaal voor een tijdloze uitstraling. Een mat zwarte regendouche komt uitstekend tot zijn recht in een industriële badkamer. Met een zwart metalen of zwart chromen kraan geeft u de ruimte een stoere touch. Of wat dacht u van koper of goud? Deze kranen zorgen voor een luxueuze look-and-feel.