Radius Regendouche | Rvs 25 cm Regendouche

99.200.300BR

Radius Regendouche | Rvs 25 cm Regendouche

99.200.300BR

175,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De regendouchekop beschikt over Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes met 1 vingerbeweging kalkvrij maakt.

Dankzij het hoge afwerkingsniveau heeft de douchekop een luxe uitstraling.

Het meermaals handmatig en machinaal polijsten geeft de kraan een zeer glad en spiegelend oppervlak.

Productomschrijving

Deze prachtige regendouchekop uit de Radius-serie heeft een doorsnee van 25 cm. Verder beschikt de douchekop over Easy Clean. Hierdoor maakt u de sproeigaatjes van de regendouche met slechts 1 vingerbeweging kalkvrij.

Hoogwaardige kwaliteit
De regendouchekop is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft een zeer glad oppervlak. Na het polijsten wordt deze eerst vernikkeld en verchroomd, waardoor de afwerklaag extra sterk is. Vervolgens wordt de douchekop geborsteld en voorzien van een rvs-kleur door de toepassing van PVD. Dankzij het hoge afwerkingsniveau heeft de regendouche een luxe uitstraling.

Specificaties

Kleurnaam
Rvs
Kleur
Rvs
Serie
Radius

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de kranen gemaakt?

De materialen die Maxaro gebruikt, voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Al onze verchroomde, rvs-look en zwarte kranen zijn gemaakt van messing. Messing is een legering van diverse materialen, waarvan koper en zink de belangrijkste bestandsdelen zijn. De bediening van een aantal kranen is gemaakt van zink alloy. Kranen die volledig gemaakt zijn van messing, hebben een nog strakkere afwerking dan kranen van messing en zink alloy. Kranen met een zink alloy hendel zijn daarentegen lager geprijsd.

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.