Balance Regendouche | Chroom 25 cm Regendouche

260.100.250

Balance Regendouche | Chroom 25 cm Regendouche

260.100.250

125,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De regendouchekop beschikt over Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes met 1 vingerbeweging kalkvrij maakt.

Dankzij het hoge afwerkingsniveau heeft de douchekop een luxe uitstraling.

Het meermaals handmatig en machinaal polijsten geeft de kraan een zeer glad en spiegelend oppervlak.

Productomschrijving

De rvs-regendouchekop uit de Balance-serie heeft een chromen afwerking met glanzende finish. Deze is tijdloos en perfect te combineren met andere kleuren en materialen. Daarnaast is de douchekop voorzien van een vierkante vormgeving met afgeronde randen. Hiermee geeft u het interieur een moderne touch. De doorsnede van 25 cm zorgt ervoor dat u royaal kunt genieten onder de warme waterstralen.

Specificaties

Kleurnaam
Chroom
Kleur
Chroom
Lengte
20 cm
Serie
Balance

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de kranen gemaakt?

De materialen die Maxaro gebruikt, voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Al onze verchroomde, rvs-look en zwarte kranen zijn gemaakt van messing. Messing is een legering van diverse materialen, waarvan koper en zink de belangrijkste bestandsdelen zijn. De bediening van een aantal kranen is gemaakt van zink alloy. Kranen die volledig gemaakt zijn van messing, hebben een nog strakkere afwerking dan kranen van messing en zink alloy. Kranen met een zink alloy hendel zijn daarentegen lager geprijsd.

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.