Regendouche Cubic Chrome, 20cm Douchekop, Chroom

99.201.200

Regendouche Cubic Chrome, 20cm Douchekop, Chroom

99.201.200

150,-
Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De douchekop beschikt over Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes met 1 vingerbeweging kalkvrij maakt.

Dankzij het hoge afwerkingsniveau heeft de douchekop een luxe uitstraling.

Productomschrijving

Deze prachtige regendouchekop uit de Cubic-serie heeft een doorsnee van 20 cm. De douchekop heeft door de vierkante vormgeving een strak uiterlijk en is ideaal om uw badkamer te voorzien van een moderne twist. Verder beschikt de douchekop over Easy Clean. Hierdoor maakt u de sproeigaatjes van de regendouche met 1 vingerbeweging kalkvrij.

Hoogwaardige kwaliteit
De regendouchekop is voorzien van een chromen finish en meermaals machinaal en handmatig gepolijst voor een spiegelend oppervlak. Dankzij het hoge afwerkingsniveau heeft de douchekop een luxe uitstraling.

Specificaties

Kleurnaam
Chroom
Kleur
Chroom
Lengte
20 cm
Serie
Cubic

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de kranen gemaakt?

De materialen die Maxaro gebruikt, voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Al onze verchroomde, rvs-look en zwarte kranen zijn gemaakt van messing. Messing is een legering van diverse materialen, waarvan koper en zink de belangrijkste bestandsdelen zijn. De bediening van een aantal kranen is gemaakt van zink alloy. Kranen die volledig gemaakt zijn van messing, hebben een nog strakkere afwerking dan kranen van messing en zink alloy. Kranen met een zink alloy hendel zijn daarentegen lager geprijsd.

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard twee of vijf jaar garantie op uw kraan. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.