Radius Regendouche Inbouw | Chroom 25 cm Regendouche Thermostatisch

BIC55-00356

Radius Regendouche Inbouw | Chroom 25 cm Regendouche Thermostatisch

BIC55-00356

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het hoge afwerkingsniveau zorgt voor een luxe uitstraling.

Dankzij de Easy Clean-technologie maakt u met één vingerbeweging de straalregelaar van de hand- en regendouche kalkvrij.

Het meermaals handmatig en machinaal polijsten geeft de kraan een zeer glad en spiegelend oppervlak.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Productomschrijving

Deze prachtige inbouw regendoucheset uit de Radius-serie bestaat uit een thermostaatkraan, regendouche, wandarm, handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Hiermee heeft u meteen alle benodigdheden om uw douche compleet te maken. Bovendien beschikt de doucheset over Easy Clean. Zo maakt u de sproeigaatjes van de hand- en regendouche eenvoudig kalkvrij.

Stijlvol design
De doucheset heeft een tijdloze uitstraling door de chromen kleur en komt in iedere badkamerstijl tot zijn recht. Enkel de bedieningsknoppen en de hand- en regendouche zijn zichtbaar bij de inbouwset. Hierdoor ervaart u een ruimtelijk effect. Daarnaast creëert de ronde vormgeving een elegante look-and-feel. Met deze set haalt u een echte blikvanger in huis.

Hoogwaardige kwaliteit
Alle onderdelen zijn voorzien van een spiegelend oppervlak doordat deze meermaals handmatig en machinaal gepolijst zijn. Vervolgens krijgen ze een chromen finish. Verder maakt de cartouche van Vernet de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Maak uw regendouche compleet
Combineer de set met een prachtige inloopdouche, douchecabine, douchedeur of -wand. Deze zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Het ruime assortiment is enorm gevarieerd en biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Kleurnaam
Chroom
Bediening
Thermostatisch
Inbouwdiepte
55~70 mm
Kleur
Chroom
Montage
Inbouw
Serie
Radius
Temperatuurbegrenzing
Uitgangen
2
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de kranen gemaakt?

De materialen die Maxaro gebruikt, voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Al onze verchroomde, rvs-look en zwarte kranen zijn gemaakt van messing. Messing is een legering van diverse materialen, waarvan koper en zink de belangrijkste bestandsdelen zijn. De bediening van een aantal kranen is gemaakt van zink alloy. Kranen die volledig gemaakt zijn van messing, hebben een nog strakkere afwerking dan kranen van messing en zink alloy. Kranen met een zink alloy hendel zijn daarentegen lager geprijsd.

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.