Beige badkamer

De beige badkamer kenmerkt zich door trendy en landelijke elementen. Het interieur is samengesteld op basis van warme aardetinten, waardoor dit rust uitstraalt. Daarbij is gekozen voor koperen kranen. Deze vormen een subtiel en luxueus accent in de ruimte. Lees verder en kom alles te weten over de artikelen die gebruikt zijn in deze badkamer. Zo doet u inspiratie om uw droombadkamer te verwezenlijken. 

Beige natuursteenlook tegels

Deze badkamer is volledig betegeld met beige natuursteenlook tegels. De tegels hebben warme, natuurgetrouwe kleurnuances en zijn nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Op de vloer liggen tegels van 60x60 cm. Daarnaast hangen er tegen de muur 2 varianten van 30x60 cm. De ene tegel heeft een effen oppervlak en de andere is voorzien van een reliëf. Dit creëert een schaduweffect en geeft extra diepte aan de tegelwand. De tegels zijn afwisselend geplaatst voor een speels resultaat.

Luxueus vrijstaand bad

Het vrijstaande bad is ongetwijfeld de eyecatcher van deze badkamer. Dit ovale model is vervaardigd uit solid surface en heeft een mat en zacht uiterlijk. Daarnaast beschikt het bad over een strakke rand en minimalistische overloop. Gecombineerd met de vrijstaande, koperkleurige kraan krijgt het bad een chique look-and-feel. Deze kraan beschikt over een handdouchehouder, rechte handdouche en doucheslang. 

Royale inloopdouche met koperen kleur

De riante inloopdouche zorgt voor een uiterst vrije douchebeleving. Dit exemplaar is uitgerust met helder glas en heeft een koperen afwerking. Door het transparante glas lijkt het alsof de ruimte doorloopt. In de douche hangt een stijlvolle regendoucheset in koper. Deze prachtige opbouwset bestaat uit een thermostaatkraan, regendouche van 25 cm, handdouche, douchestang en -slang. Kortom: alles wat nodig is voor heerlijke, ontspannende douchesessies.

Smaakvol badkamermeubel

Het eiken badkamermeubel geeft de badkamer een sfeervolle, natuurlijke touch en past uitstekend bij de kleur van de tegels. Dit beschikt over 1 lade met softopen en -close en biedt voldoende plaats om allerlei spullen op te bergen. Het meubel is uitgevoerd met een koperen handgreep en een kraan in dezelfde kleur. Deze tint wordt toegepast in de gehele badkamer voor een samenhangend geheel.

Spiegel als wandjuweel

Boven het badkamermeubel hangt een schitterende badkamerspiegel. Het tijdloze, ronde design is afgewerkt met koperen spiegelhouders voor een luxe uitstraling. De spiegel is een handig hulpmiddel tijdens het ochtend- en avondritueel en hiernaast een mooie toevoeging aan de badkamer. Bovendien creëert deze een ruimtelijk gevoel.