Betonlook badkamer

Deze betonlook badkamer is geïnspireerd op de industriële stijl en heeft een stoere look-and-feel. In dit interieur staan grijze kleurtinten en een betonlook centraal. Daarnaast zijn er allerlei zwarte accenten toegepast. Hier komt u alles te weten over de gebruikte materialen, zodat u inspiratie opdoet voor de badkamer van uw dromen. 

Stoere betonlook tegels

De volledige badkamer is betegeld met een betonlook tegel. Deze grijze tegel heeft het uiterlijk van echt beton en is voorzien van grijze kleurnuances voor extra diepte. Op de badkamervloer ligt de 60x60 tegel met een vierkante vorm. De wanden zijn uitgerust met een langwerpige tegel van 10x60 cm. Door verschillende tegelmaten met elkaar te combineren ontstaat er een mooi contrast.

Comfortabel ligbad

Het inbouwbad van 180x80 cm is ideaal voor een ultiem ontspanningsmoment na een lange dag. Dit model heeft een ovale vormgeving met een dunne rand. Hierdoor krijgt het matte bad een strakke uitstraling. Verder is de zwarte trend tot bij de badkraan doorgetrokken. De inbouw mengkraan bestaat uit een handdouche, handdouchehouder en doucheslang.

Donkergrijze meubels

Voor voldoende opbergplaats hangt er een badkamermeubel én -kast. Deze blikvangers trekken meteen de aandacht door het donkergrijze design en passen uitstekend bij de betonlook tegels. Het 2-lade badkamermeubel is gecombineerd met een zwarte kraan, zwarte handgrepen en een mat witte waskom. Dit exemplaar is gemaakt van keramiek en geeft het meubel een frisse touch. De tijdloze badkamerspiegel laat de badkamer optisch groter lijken en mag absoluut niet ontbreken.

Industriële douchecabine

De douchecabine met mat zwarte afwerking is enorm populair en komt uitstekend tot zijn recht in deze industriële badkamer. De cabine beschikt over een schuifdeur, welke geen uitzwaai heeft en daardoor ruimte bespaart. In de douche is een zwarte douchebak en een royale regendoucheset geplaatst. Hierbij zorgt de regendouche van 25 cm voor de ultieme douchebeleving.  

Stijlvolle radiator

De designradiator fungeert niet alleen als warmtebron, maar is ook een chique toevoeging aan de badkamer. Dankzij de vierkante spijlen met smalle tussenruimtes heeft de zwarte radiator een opvallende look. Deze is gemaakt van aluminium en heeft een erg duurzaam en milieuvriendelijk karakter.