Hotel chique badkamer

In deze hotel chique badkamer worden verschillende populaire badkamertrends toegepast. Denk onder andere aan gekleurde kranen, een vrijstaand bad en smaakvolle waskommen. Lees hieronder meer over de inrichting van dit trendy badkamerinterieur. 

Stijlvolle tegels

De vloer is betegeld met prachtige houtlook tegels. Deze hebben een natuurgetrouwe uitstraling en creëren een warme sfeer. Hierbij is gekozen voor een charmant visgraat legverband. Daarnaast is er op de wand een grijze uni-tegel geplaatst. De tegel is uitstekend te combineren met andere elementen en vormt daardoor de perfecte basis voor iedere badkamer.

Ruimtelijke inloopdouche

In deze eigentijdse badkamer is gekozen voor een tijdloze inloopdouche. De douchewand is gemaakt van helder glas, waardoor de illusie wordt gewekt dat de ruimte doorloopt. Hierdoor ontstaat een open gevoel. De regendouche is een ware sfeermaker en zorgt voor een ultieme douchebeleving in deze douche.

Luxueus vrijstaand bad

Het vrijstaande bad is ongetwijfeld het pronkstuk van de badkamer. Deze eyecatcher is gemaakt van solid surface en voorzien van een matte afwerking. Dit materiaal heeft een strak en minimalistisch uiterlijk. Om de luxueuze look compleet te maken is het bad gecombineerd met een vrijstaande badkraan. Dit type kraan benadrukt het chique gevoel. 

Frisse witte tinten

Het badkamermeubel is uitgevoerd in hoogglans wit en afgewerkt met een eiken wastafelblad. De frisse, witte onderkast beschikt over 2 ruime lades en heeft voldoende opbergplaats. Daarbij is het meubel uitgerust met solid surface waskommen. Deze kommen hebben hetzelfde design als het vrijstaande bad en zijn de ideale match. Als finishing touch zijn de ronde badkamerspiegels onmisbaar. Verder is er voor voldoende warmte een witte radiator geplaatst in de badkamer.

Royale koperen kranen

De koperen kranen springen meteen in het oog en brengen een opvallend accent aan. In de gehele badkamer is dezelfde kleur kranen doorgetrokken. Op deze manier ontstaat een mooi harmonieus resultaat.