Industriële badkamer

In deze badkamer is de industriële interieurstijl toegepast. Grijze en zwarte kleurtinten zijn de basis hiervoor. De badkamer kenmerkt zich door zwarte elementen en heeft een stoere look-and-feel. Verder wordt het badkameroppervlak hier volledig benut. Laat u inspireren door onze blog en ontdek welke artikelen u nodig heeft om een industriële badkamer te verwezenlijken.  

Betonlook tegels

De gehele badkamer is betegeld met een grijze betonlook tegel. De tegel heeft de uitstraling van echt beton en beschikt over diverse kleurschakeringen voor extra diepte. Op de vloer ligt een 60x60 tegel. Tegen de wanden hangt de strokenmix variant. Deze bestaat uit een combinatie van verschillende tegelmaten. Zo ontstaat een speels lijnenspel.

Slimme badkamerindeling

Door een tussenwand te plaatsen in het midden van de badkamer wordt de beschikbare oppervlakte optimaal benut. Langs de ene kant van de wand is een douchenis gecreëerd. De andere zijde dient als toiletruimte. Bovendien zorgt de scheidingswand voor extra privacy tijdens het douchen of gebruiken van de wc. Ideaal wanneer er meerdere personen gelijktijdig in de badkamer zijn.

Douche met zwarte elementen

De douchenis wordt afgesloten met een stijlvolle douchedeur. Deze deur is uitgevoerd met helder glas, waarin zwarte strepen verwerkt zijn.  Hiermee wordt het industriële gevoel benadrukt. In de douche hangt een prachtige, zwart metalen inbouw regendoucheset. De set heeft een luxe design dankzij het hoge afwerkingsniveau.

Unieke toiletruimte

In het toiletgedeelte is gekozen voor een mat zwarte wc met een bijpassend bedieningspaneel. Het opvallende hangtoilet heeft een minimalistische vormgeving en staat mooi in contrast tot de grijze badkamervloer. Daarbij is een zwarte designradiator geplaatst. Deze past uitstekend bij de rest van de badkamer.

Badkamermeubel en -kast als blikvanger

Het mat zwarte badkamermeubel en de bijpassende kast bieden ruim voldoende opbergplaats en vormen het middelpunt van de badkamer. Deze eyecatchers zijn uitgerust met een greeploos front en hebben daardoor een strak uiterlijk. Voor een sprankelende touch is het badkamermeubel gecombineerd met een zwart metalen wastafelkraan. Daarnaast hangt er een spiegel tegen de muur. Dit tijdloze exemplaar is voorzien van ingebouwde verlichting en geeft het geheel een sfeerrijke look.