Houtlook badkamer

In deze houtlook badkamer worden natuurlijke materialen, luxueuze elementen en aardetinten toegepast. Hierdoor heeft de badkamer een rustige en chique uitstraling. De kleuren lopen perfect in elkaar over en vormen een mooi geheel. Laat u inspireren door deze rinrichting en realiseer thuis zelf uw oase van rust.

Beige en bruine tegels

Op de vloer en wand is gekozen voor een beige uni-tegel. Deze tegel heeft een matte afwerking en is de ideale basis voor iedere badkamer. Door de licht golvende structuur krijgt de ruimte extra diepte en ontstaat er een sfeerrijke ambiance. Verder is er in de douche een accentwand gemaakt door middel van bruine houtlook tegels. De tegels hebben een natuurgetrouw dessin met een warme en stoere houtprint. Daardoor zijn ze bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Vrijstaand bad

Het vrijstaande bad is ongetwijfeld de eyecatcher van het badkamerinterieur. Dit stijlvolle exemplaar is vervaardigd uit solid surface en heeft afmetingen van 180x85 cm. Dankzij de ovale vorm en de rand heeft het bad een minimalistische look-and-feel. Het design van de vrijstaande badkraan bestaat uit een combinatie van vierkante en ronde vormen.

Inloopdouche met rookglas

De inloopdouche heeft een bijzonder uiterlijk door het rookglas. Dit glas heeft een donkergrijze kleur en zorgt voor privacy. Daarbij is de douche gecombineerd met een chromen regendoucheset. Deze set heeft een vierkante vormgeving. De regendouche beschikt over een royale diameter van 25 cm en biedt ultieme ontspanning tijdens het douchen.

Badkamermeubel met waskommen

Het middenbruine badkamermeubel springt meteen in het oog. Dit is uitgerust met 4 hoge lades, chromen handgrepen en bijpassende kranen. De robuuste waskommen dragen bij aan een ultieme wellnessbeleving. Hierbij mag een spiegel niet ontbreken. De rechthoekige badkamerspiegel is uitgevoerd met ingebouwde ledverlichting, zodat u altijd voldoende licht heeft.