Marmerlook badkamer

Deze trendy marmerlook badkamer bestaat uit witte en zwarte tinten met hier en daar een vleugje goud. De kleur voorziet het interieur van een bijzonder accent. De prachtige marmerlook tegels benadrukken het gevoel van luxe. Hier leest u alles over de elementen die gebruikt zijn in deze badkamer.

Luxueuze marmerlook tegels

De witte marmerlook staat centraal in de badkamer. Deze moderne tegel is doorgetrokken tot in de douche, waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Het heldere glas van de douchecabine versterkt dit gevoel. Om de luxueuze marmerlook te doorbreken is een deel van de wand betegeld met een mat witte uni-tegel. Hierbij is het gracieuze visgraatlegverband toegepast.

Trendy gouden kranen

De royale, gouden kranen springen meteen in het oog en brengen een opvallend contrast aan. Deze pronkstukken hebben een vorstelijk uiterlijk en passen perfect bij de marmerlook tegels. De douchecabine is uitgerust met een goudkleurige inbouw regendoucheset. Verder is ook bij het badkamermeubel gekozen voor een inbouwkraan. Hiermee wordt het ruimtelijke gevoel versterkt.

Radiator met smaakvol design

Naast de douchecabine is een handdoekradiator geplaatst. Dit zwarte exemplaar van aluminium is dankzij het prachtige design een stijlvolle toevoeging aan de badkamer. De radiator is voorzien van vlakke, rechthoekige spijlen. Het donkere lijnenspel heeft een minimalistische uitstraling en steekt mooi af tegen de witte muur met marmerlook tegels. 

Zwart badkamermeubel met waskommen

Het badkamermeubel is volledig uitgevoerd in mat zwart en vormt daardoor de eyecatcher van de badkamer. Daarbij zorgt het greeploze front voor een strakke look-and-feel. De 2 extra hoge lades bieden ruim voldoende plaats om spullen op te bergen. Dit meubel is gecombineerd met keramische waskommen. Deze hebben een mat witte afwerking en geven het geheel een frisse touch.

Badkamerspiegel als wandjuweel

Een spiegel mag absoluut niet ontbreken. In deze badkamer hangt een groot model met zwarte omlijsting. De spiegel beschikt over ingebouwde ledverlichting boven- en onderaan. Het extra licht is enorm handig bij het uitvoeren van persoonlijke verzorging zoals make-up aanbrengen, scheren of tandenpoetsen. Daarnaast is de verlichting een ware sfeermaker.