Metallook badkamer

In deze metallook badkamer badkamer is de trendy en industriële stijl gecombineerd. Het prachtige interieur kenmerkt zich door grijze en bruine tinten, metalen details en grote contrasten. Daardoor heeft de badkamer een unieke look-and-feel. Ontdek hier alles over de elementen die gebruikt worden en doe inspiratie op voor uw droombadkamer.

Accentuerende tegels

Een deel van de wanden en de volledige vloer zijn betegeld met een robuuste metallic natuursteenlook tegel. Het geroeste uiterlijk van deze tegel leent zich perfect voor de industriële stijl. De bruine, zwarte en grijze kleurnuances hebben een glanzende afwerklaag en brengen het interieur tot leven. Op de andere muren hangt een mat witte uni-tegel. Deze geeft de ruimte een rustige ambiance.

Stoere betonlook meubels

Het badkamermeubel is uitgevoerd in een donkergrijze betonlook en heeft een stoere uitstraling. Dit exemplaar is voorzien van 2 ruime lades met softopen en -close. Hierdoor openen en sluiten de lades geluidloos. De strakke, witte wastafel is gemaakt van mineraalmarmer en vormt een mooi contrast met het donkere meubel. Verder is er gekozen voor een zwart metalen wastafelkraan. De badkamerkast heeft hetzelfde design als het meubel en dient als extra opbergruimte.

Tijdloze badkamerspiegel

Een badkamerspiegel is onmisbaar bij het uitvoeren van persoonlijke verzorging zoals make-up aanbrengen, tandenpoetsen of scheren. Deze badkamer beschikt over een tijdloze spiegel met een rechthoekige vormgeving. Dit model is uitgerust met ingebouwde ledverlichting. Hierdoor krijgt de ruimte meer sfeer. Bovendien lijkt de badkamer optisch groter door een spiegel te plaatsen.

Royale inloopdouche met zwart metalen afwerking

De zwart metalen trend is doorgetrokken over heel de badkamer. Zowel de stabilisatiestang als het muurprofiel van de inloopdouche zijn afgewerkt in deze kleur. Daarnaast hangt er in de douche een opbouw regendoucheset in zwart metaal. Door het hoge afwerkingsniveau heeft de doucheset een luxe uiterlijk. Deze is geschikt om tegen de muur te bevestigen, zodat alle elementen zichtbaar zijn en een opvallend geheel vormen. Bovendien zorgt de regendouche voor de ultieme douchebeleving.

Designradiator in lichtgrijs metallic

Om de badkamer te verwarmen hangt er een lichtgrijze designradiator. De lamellen met lange, smalle inkepingen geven deze een bijzondere look. Daarbij creëert de metallic afwerking met subtiele glinstering een schitterende en luxueuze touch. De radiator is gemaakt van aluminium en heeft een duurzaam en milieuvriendelijk karakter. Dit materiaal is een goede warmtegeleider en heeft een hoge warmteafgifte, waardoor het energieverbruik en de bijbehorende kosten lager zijn.