Minimalistische badkamer

In deze minimalistische badkamer zijn lichte kleuren en materialen met een kalme, neutrale look-and-feel toegepast. Daardoor straalt de moderne badkamer rust uit. In deze blog ontdekt u alles over de gebruikte elementen en doet u inspiratie op voor uw eigen badkamer.

De perfecte tegelcombinatie

De vloer is betegeld met een decortegel. De grijze kleurschakeringen en het speelse patroon geven de badkamer een subtiel contrast. Op de wand hangt een uni-tegel in een mat grijze uitvoering. Deze tegel heeft diverse kleurnuances, welke extra diepte creëren. De tegels zijn uitstekend op elkaar afgestemd en vormen een mooi geheel.

Vrijstaand bad met bijpassende badkraan

Het vrijstaande bad is het pronkstuk van de badkamer. Dit opvallende element springt meteen in het oog en geeft de ruimte een luxueuze uitstraling. De badkuip is gemaakt van acryl en heeft een mat witte afwerking. Door de ovale vormgeving met strakke rand heeft het bad een minimalistisch uiterlijk. Daarbij is een vrijstaande badkraan geplaatst. Deze elegante kraan benadrukt het luxegevoel.

Ruime inloopdouche met regendoucheset

De inloopdouche geeft een uiterst vrije douchebeleving dankzij het heldere glas. Daardoor lijkt het alsof de badkamer doorloopt en ontstaat een ruimtelijk effect. De douche is afgewerkt in rvs en voorzien van een bijpassende regendoucheset. Deze stoere, rvs-kleurige inbouwset bestaat uit een thermostaatkraan, regendouche, plafondarm, handdouche, handdouchehouder en doucheslang. De royale regendouche biedt optimaal douchegenot en maakt het plaatje compleet.

Stijlvol badkamermeubel met waskom

Als badkamermeubel is er gekozen voor een lichtgrijs eiken exemplaar. Dit heeft een sfeervolle look en is daardoor een prachtige toevoeging aan het badkamerinterieur. Het meubel is uitgerust met 2 lades, een waskom, een rvs-kleurige kraan en aluminium handgrepen. De waskom heeft een ovale vorm met glooiende randen en een frisse, mat witte afwerking. Bovendien heeft het meubel voldoende plaats om spullen op te bergen.

Multifunctionele badkamerspiegel

De tijdloze badkamerspiegel heeft een rechthoekig design en sfeervolle, ingebouwde ledverlichting aan de zij- en onderkant. Hierbij is de kleurtemperatuur en intensiteit aanpasbaar, waardoor er altijd de perfecte ambiance hangt in de badkamer. Daarnaast is het licht erg handig bij het uitvoeren van persoonlijke verzorging, zoals make-up aanbrengen of scheren. Verder beschikt dit wandjuweel over 2 geïntegreerde stopcontacten aan de onderzijde. Ideaal voor het gebruik van elektrische apparaten.