Robuuste badkamer

Deze robuuste badkamer kenmerkt zich door de kleuren wit, grijs en zwart. De tegels, het betonlook meubel en de zwart metalen details vormen een mooi samenhangend geheel. Lees hier alles over de inrichting van deze badkamer en laat u inspireren door de mogelijkheden. 

Licht- en donkergrijze tegels

De badkamer is volledig betegeld met grijze uni-tegels. Op de vloer ligt een prachtige grijze tegel met een donkere uitstraling. De wanden zijn voorzien van een lichtgrijze 60,3x60,3 cm tegel. In de douche wordt een variant van 20x20 cm gebruikt, zodat een gevarieerd lijnenspel ontstaat. De tegels hebben allemaal diverse kleurschakeringen, waarmee ze extra diepte toevoegen aan de ruimte.

Betonlook badkamermeubel met waskommen

Het badkamermeubel in donkergrijs beton is een echt pronkstuk in de badkamer. De betonlook heeft een stoer uiterlijk en is een stijlvolle aanvulling op het interieur. Op het meubel staan 2 mat witte waskommen met een tijdloos karakter. Deze zijn gemaakt van keramiek en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Verder is het badkamermeubel afgewerkt met zwart metalen wastafelkranen.

Zwarte inloopdouche

De inloopdouche creëert een ruimtelijk effect. Deze is uitgerust met zwarte strepen en zorgt voor een industriële touch. Daarbij is de douche gecombineerd met een zwart metalen regendoucheset, welke perfect bij de zwarte afwerking past. Onder de royale waterstraal van de regendouche is het optimaal genieten.

Comfortabel ligbad

Naast een ruime inloopdouche beschikt de badkamer over een ligbad om heerlijk tot rust te komen. Dit halfvrijstaande model staat met één zijde tegen de muur en heeft de luxueuze look van een vrijstaand bad. Daarbij is een zwart metalen inbouw badkraan gemonteerd. De kleur van de kraan is over de gehele badkamer doorgetrokken.