Trendy badkamer

Deze trendy badkamer heeft een goede balans tussen stijlen en kleuren. De grijze tinten worden aangevuld door subtiele, kleurrijke elementen. Hierdoor straalt het interieur rust uit. Lees hier alles over de combinaties, materialen en onderdelen die in deze badkamer gebruikt zijn. 

Blauwe en grijze tegels

In de douche is een kleurrijke accentwand gecreëerd met een blauwe uni-tegel. De tegel heeft een glanzend uiterlijk en is voorzien van licht golvende randen. Hiermee krijgt de inloopdouche een unieke uitstraling. De rest van de badkamer is betegeld met een lichtgrijze betonlook tegel. Door de verschillende kleurschakeringen schept deze tegel extra diepte in de ruimte.

Zwarte inloopdouche met royale regendouche

De zwarte inloopdouche met helder glas zorgt voor een uiterst vrije douchebeleving. Deze douche is gecombineerd met een bijpassende regendoucheset. Onder de heerlijke, weldadige waterstralen van de regendouche is het optimaal genieten. Ideaal om volledig tot rust te komen. Bovendien beschikt de set over een thermostaatkraan, waarbij de temperatuur slechts eenmalig ingesteld moet worden en daarna constant blijft.

Comfortabel bad voor maximale ontspanning

Voor een fijn ontspanningsmoment is de badkamer uitgerust met een stijlvol halfvrijstaand bad. Het prachtige, matte design van dit exemplaar sluit uitstekend aan op de rest van de badkamer. Dit bad is met de achterkant tegen de muur geplaatst, waardoor de luxueuze look van een vrijstaand model ontstaat. Daarbovenop is het bad afgewerkt met een zwarte badkraan.

Badkamermeubel als sfeermaker

Het eiken badkamermeubel doorbreekt de grijze kleurnuances van de tegels en geeft het interieur een sfeervolle touch. Dit meubel biedt voldoende plaats om allerlei badkamerspullen op te bergen dankzij de 2 ruime lades. Daarbij brengen de zwarte handgrepen een mooi contrast aan. De waskom van keramiek heeft een matte finish en een moderne look-and-feel. Verder maken de wastafelkraan en ronde spiegel het plaatje compleet.