Landelijke badkamer

Deze landelijke badkamer kenmerkt zich door zachte tinten en een natuurlijke look-and-feel. De ruimte heeft een tijdloze inrichting waarin neutrale kleuren en materialen toegepast zijn. Zo gaat het interieur jarenlang mee. Lees hier alles over de gebruikte elementen en doe inspiratie op om uw eigen droombadkamer waar te maken. 

Natuursteenlook tegels

Deze badkamer is op één muur na volledig betegeld met een beige natuursteenlook tegel. De tegel heeft een warm uiterlijk met natuurgetrouwe kleurschakeringen en is nauwelijks te onderscheiden van echte natuursteen. Voor een bijzonder contrast in het interieur is er een accentwand gerealiseerd. Hiervoor is een elegante decortegel gebruikt met een grijze natuursteenlook.

Royale inloopdouche

De inloopdouche is uitgevoerd met helder glas en een chromen tweepuntsbevestiging, waardoor deze een minimalistische uitstraling heeft. Daarnaast creëert het transparante glas een uiterst vrije douchebeleving. De douche is uitgerust met een chroomkleurige inbouw regendoucheset. Hierbij zijn enkel de bedieningsknoppen en hand- en regendouche zichtbaar, zodat er een ruimtelijk effect ontstaat. Het glazen muurplanchet is erg handig om shampoo en zeep weg te zetten.

Stijlvolle handdoekradiator

Om de badkamer een warmtebron te geven is gekozen voor een glanzend witte handdoekradiator. Deze heeft een strakke vormgeving met rechthoekige spijlen. De radiator is gemaakt van aluminium en heeft een zeer duurzaam en milieuvriendelijk karakter. Het materiaal is namelijk een uitstekende warmtegeleider met een hoge warmteafgifte. Dit leidt tot minder energieverbruik en lagere kosten. Bovendien is aluminium roestwerend. Zo blijft de radiator er jarenlang als nieuw uitzien. 

Eikenkleurig meubel voor een natuurlijke touch

Het prachtige donkerbruin eiken badkamermeubel creëert een warme sfeer in de badkamer. Dit beschikt over 2 ruime lades, chromen handgrepen en een keramische wastafel. Verder is het meubel gecombineerd met chromen wastafelkranen die een elegante, afgeronde vorm hebben. 

Multifunctionele spiegelkast

De spiegelkast is ideaal om een spiegel met opbergruimte te combineren. Dit exemplaar heeft een rechthoekig design met een bijpassende donkerbruin eiken afwerking en is voorzien van 2 deuren. Hierdoor biedt de kast voldoende plaats om allerlei spullen netjes op te bergen. Daarbij zorgt de verlichtingsstrook bovenaan de spiegel voor extra sfeer en licht tijdens het opmaken, scheren of tandenpoetsen. Het perfecte hulpmiddel om altijd stralend voor de dag te komen.