Wellness badkamer

Deze wellness badkamer kenmerkt zich door luxueuze elementen, zoals een whirlpool en stoomcabine. Daarnaast zijn er natuurgetrouwe materialen gebruikt in de badkamer. De kleuren zwart, grijs en wit staan hier centraal. In dit blogartikel nemen we u mee op inspiratiereis en komt u alles te weten over de inrichting.

Natuurgetrouwe tegels

Om de badkamer een warme uitstraling te geven liggen er houtlook tegels op de vloer. Het dessin met houtstructuur lijkt net echt. De wanden zijn betegeld met antracietkleurige natuursteenlook tegels. Dankzij de natuurgetrouwe kleurschakeringen zijn deze haast niet van natuursteen te onderscheiden.

Zwarte meubels

Het mat zwarte badkamermeubel heeft maar liefst 4 lades en biedt voldoende opbergplaats. De greeploze fronten creëren hierbij een strakke touch. Verder is het meubel gecombineerd met glanzende, witte waskommen van keramiek. De chromen wastafelkranen met watervaluitloop geven het geheel een luxueus uiterlijk. Boven het badkamermeubel hangt een rechthoekige spiegel. Deze is aan de zij- en onderkant voorzien van sfeervolle,  ingebouwde ledverlichting en heeft 2 stopcontacten. Naast het meubel hangt een bijpassende badkamerkast.

Stoomcabine voor ultieme rust

Voor optimale ontspanning mag een stoomcabine absoluut niet ontbreken in deze luxebadkamer. Dit vierkante model is heeft helder en zwart glas met transparante kunststof profielen. Door de aansluiting op gemengd water vult de cabine zich in een mum van tijd met warme stoom. De bluetoothfunctie en ledverlichting met 7 verschillende kleuren zorgen voor mentale ontspanning. Bovendien heeft de stoomcabine allerlei voordelen voor het lichaam, zoals het ontspannen van de spieren, reinigen van de luchtwegen en versoepelen van de huid.

Heerlijk bubbelbad

Deze luxe designbadkamer is pas compleet met een whirlpool. Het bubbelbad heeft een kwartronde vormgeving en is afgewerkt met chromen elementen en comfortabele badkussens. De vorm van het bad is ruimtebesparend, waardoor de badkamer volledig benut wordt. Deze whirlpool beschikt over heerlijke een water- en luchtmassage en biedt een ultiem wellnessgevoel. Daarbij zijn luxueuze extra’s aanwezig, waaronder bluetooth, kleurentherapie en de automatische vulfunctie.

Radiator als warmtebron en designobject

Tot slot is er gekozen voor een mat zwarte designradiator. Deze dient niet enkel als warmtebron, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan de badkamer. Dit exemplaar heeft rechthoekige lamellen en een strak uiterlijk. Doordat de radiator gemaakt is van aluminium, heeft deze een zeer duurzaam en milieuvriendelijk karakter. Hierdoor zijn het energieverbruik en de bijbehorende kosten lager.