Kranen

Kranen zijn onmisbaar in uw woning. Of het nu gaat om uw douche, bad, wastafel, waskom, fonteintje, bidet of gootsteen, met een mooie kraan maakt u er op een stijlvolle manier gebruik van. Bovendien is een elegante kraan de finishing touch in elke ruimte. Bij Maxaro slaagt u online en in onze megastores maximaal voor zowel badkamerkranen als toilet- en keukenkranen. In ons assortiment van topkwaliteit vindt u namelijk altijd een kraan die u jarenlang met plezier gebruikt.

2391 producten

Sorteer op:

Hoge Wastafelkraan Easy Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Chroom F0302B
Art: F0302B

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

Verhoogd model

89,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Badkraan met Handdouche Radius Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Chroom BSC-5503-00007
Art: BSC-5503-00007

Eéngreeps mengkraan

Met handdouche, houder en doucheslang

364,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Thermostatische Badkraan met Handdouche Balance Chrome, Chroom BSC-0303-00000
Art: BSC-0303-00000

Thermostaatkraan

Met handdouche en doucheslang

244,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: BIZ55-00006

25 cm

Mengkraan

Incl. handdouche, houder en doucheslang

774,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: BIC22-00010

30 cm

Mengkraan

Incl. handdouche, houder en doucheslang

798,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.414MB

Opbouw

Verhoogd model

159,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: BIC55-00023

25 cm

Mengkraan

Incl. handdouche, houder en doucheslang

594,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.152.502NS

Thermostaatkraan

Geschikt als douche- en badkraan

Met inbouwdeel en 3 uitgangen

475,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 22.152.502NS

Thermostaatkraan

Geschikt als douche- en badkraan

Met inbouwdeel en 3 uitgangen

475,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: BIZ55-00066

25 cm

Mengkraan

Incl. handdouche, houder en doucheslang

770,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: F1301A

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

89,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: BIR55-00011

25 cm

Thermostaatkraan

Incl. handdouche, houder en doucheslang

948,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.003.551

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

159,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404N

Opbouw

89,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404MBN

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404BCN

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.003.591MB

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

259,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: F0801AMB

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: F5000C

Opbouw

Bediening via uitloop

39,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 44.153.704N

Tweegreeps mengkraan

Met inbouwdeel

149,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: F1301AMB

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.003.561BR

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

169,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 10.154.400MB

Inbouw

Bediening via uitloop

79,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.003.551MB

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

219,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis

Welke kraan moet ik kopen? 

Welke kraan u nodig heeft, hangt af van waar u de kraan voor wilt gebruiken. In de keuken is een kraan met hoge uitloop bijvoorbeeld handig voor hoge pannen. Ook in de badkamer of het toilet biedt een verhoogde kraan uitkomst bij een waskom. Een kraan met lage uitloop daarentegen is vaak prettig in gebruik bij een wastafel. Lees hieronder meer over de verschillende soorten kranen. 

Douchekranen 

Om uw douche te bedienen heeft u een douchekraan nodig. Hierbij onderscheiden we thermostaatkranen en douchemengkranen. Het grote voordeel van een thermostatische douchekraan is dat de temperatuur stabiel blijft, nadat u deze heeft ingesteld. Bij een ééngreepsmengkraan zoekt u zelf de ideale balans tussen warm en koud water. De keuze is aan u. 

Nog een belangrijke keuze is die voor een inbouw- of een opbouwdouchekraan. Een inbouwdouchekraan geeft een rustige uitstraling aan uw douche, omdat het inbouwdeel is ingebouwd in de muur. Daarnaast kunt u de douchekraan bevestigen op de muur in de douchecabine of inloopdouche. In dat geval heeft u een opbouwdouchekraan nodig. Bij dit type kraan springen er meer elementen in het oog. U kan bij Maxaro ook terecht voor een losse douchekopdoucheset of een regendoucheset om het geheel compleet te maken. Zo kan u direct genieten van uw nieuwe douchekraan. 

Bekijk onze douchekranen

Badkraan 

Beschikt uw badkamer of slaapkamer over een badkuip? Dan mag een badkraan met baduitloop niet ontbreken! Eveneens kunt u hier kiezen voor een mengkraan of thermostatische badkraan. In ons assortiment ontdekt u verschillende soorten badkranen, die elk een eigen montagewijze hebben. Van inbouw tot opbouw en zelfs een exemplaar dat u op de badrand monteert. Door de opkomst van vrijstaande baden, zijn bovendien vrijstaande kranen steeds populairder geworden. 
 
Bekijk onze badkranen 

Tip: creëer rust en eenheid door alle kranen in uw badkamer in een soortgelijke stijl aan te schaffen. Selecteer een van onze series om in één oogopslag diverse kranen met dezelfde uitstraling te zien. 

Wastafelkranen 

Zoekt u een kraan voor uw wastafel of waskom? Ook dan slaagt u bij Maxaro maximaal. Handen wassen en tandenpoetsen wordt een feestje met onze stijlvolle én gebruiksvriendelijke wastafelkranen. Gaat u hier eveneens voor inbouw of opbouw? En gebruikt u de kraan bij een badkamermeubel met waskom of wastafel? Speciaal voor opbouw waskommen hebben wij verhoogde wastafelkranen die boven de kom uitsteken. 

Bekijk onze wastafelkranen

Fonteinkraan 

In het toilet is een fonteinkraan onmisbaar. Dit type kraan heeft enkel een koudwateraanvoer en is daardoor gemakkelijk aan te sluiten. Bevestigt u de kraan aan de wand of op het blad? Wij adviseren, u beslist. En heeft u een opbouw waskom in het toilet? Onze verhoogde fonteinkranen sluiten perfect aan op dit type waskom. 

Bekijk onze fonteinkranen

Bidetkraan 

Als u over een bidet beschikt, heeft u daar een kraan voor nodig. Naast dat deze makkelijk in gebruik is, draagt de bidetkraan bij aan de uitstraling in uw badkamer. Een vierkante bidetkraan past perfect in een modern interieur. Wanneer u liever voor een tijdloze uitstraling gaat, is een ronde kraan een goede optie. Welke look past bij u? 

Bekijk onze bidetkranen 

Keukenkraan 

Wilt u maximaal slagen voor uw gehele woning? Maak het kraanwerk in huis dan compleet met een Maxaro-keukenkraan. Dankzij de draaibare uitloop ervaart u complete vrijheid tijdens het afwassen. Nog meer bewegingsvrijheid? Kies dan voor een keukenkraan met uittrekbare uitloop. 

Bekijk onze keukenkranen

 

Links

Zwarte kranen - koperen kranen - rvs kranen - inbouw kranen - opbouw kranen - thermostatische kranen