Menu

Kranen

Kranen zijn onmisbaar in uw woning. Of het nu gaat om uw douche, bad, wastafel, waskom, fonteintje, bidet of gootsteen, met een mooie kraan maakt u er op een stijlvolle manier gebruik van. Bovendien is een elegante kraan de finishing touch in elke ruimte. Bij Maxaro slaagt u online en in onze megastores maximaal voor zowel badkamerkranen als toilet- en keukenkranen. In ons assortiment van topkwaliteit vindt u namelijk altijd een kraan die u jarenlang met plezier gebruikt.

2334 producten

Sorteer op:

Doucheslang Aansluiting Radius Steel, Wandmontage, Rvs 55.156.600BR
55.156.600BR
45,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Doucheslang Aansluiting Copper, Wandmontage, Koper 55.156.600KP
55.156.600KP
45,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Handdouchehouder Distinct Chrome, Wandmontage, Verstelbaar, Chroom 55.156.800
55.156.800
45,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
99.152.000
112,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
99.350.510
60,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
99.350.711
85,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
99.400.180
25,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
S5300F
9,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
11.156.600
35,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
22.156.600
40,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
22.156.700
40,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
22.156.800
50,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
22.156.850NS
80,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
22.156.870NS
80,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
33.057.100N
100,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
33.157.100N
86,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
44.057.100N
100,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
55.156.100KP
40,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
55.156.200BR
51,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
55.156.200GG
51,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
55.156.200KP
51,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
55.156.600GG
45,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
55.156.700KPN
40,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
55.156.870BRNS
85,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis

Welke kraan moet ik kopen? 

Welke kraan u nodig heeft, hangt af van waar u de kraan voor wilt gebruiken. In de keuken is een kraan met hoge uitloop bijvoorbeeld handig voor hoge pannen. Ook in de badkamer of het toilet biedt een verhoogde kraan uitkomst bij een waskom. Een kraan met lage uitloop daarentegen is vaak prettig in gebruik bij een wastafel. Lees hieronder meer over de verschillende soorten kranen. 

Douchekranen 

Om uw douche te bedienen heeft u een douchekraan nodig. Hierbij onderscheiden we thermostaatkranen en douchemengkranen. Het grote voordeel van een thermostatische douchekraan is dat de temperatuur stabiel blijft, nadat u deze heeft ingesteld. Bij een ééngreepsmengkraan zoekt u zelf de ideale balans tussen warm en koud water.

Nog een belangrijke keuze is die voor een inbouw- of een opbouwdouchekraan. Een inbouwdouchekraan geeft een rustige uitstraling aan uw douche, omdat het inbouwdeel is ingebouwd in de muur. Daarnaast kunt u de douchekraan bevestigen op de muur in de douchecabine of inloopdouche. In dat geval heeft u een opbouwdouchekraan nodig. Bij dit type kraan springen er meer elementen in het oog. Om het geheel compleet te maken vindt u bij Maxaro ook een losse douchekopdoucheset of een regendoucheset. Zo geniet u direct van uw nieuwe douchekraan. 

Bekijk onze douchekranen

Badkraan 

Beschikt uw badkamer of slaapkamer over een badkuip? Dan mag een badkraan met baduitloop niet ontbreken. Ook hier heeft u de keuze tussen een mengkraan of thermostatische badkraan. In ons assortiment ontdekt u verschillende soorten badkranen, die elk een eigen montagewijze hebben. Van inbouw tot opbouw en zelfs een exemplaar dat u op de badrand monteert. Door de opkomst van vrijstaande baden, zijn vrijstaande kranen steeds populairder geworden. 
 
Bekijk onze badkranen 

Tip: creëer rust en eenheid door alle kranen in uw badkamer in een soortgelijke stijl aan te schaffen. Selecteer een van onze series om in één oogopslag diverse kranen met dezelfde uitstraling te zien. 

Wastafelkranen 

Zoekt u een kraan voor uw wastafel of waskom? Ook dan slaagt u bij Maxaro maximaal. Handen wassen en tandenpoetsen wordt een feestje met onze stijlvolle én gebruiksvriendelijke wastafelkranen. Kiest u voor een inbouw of opbouw model? En gebruikt u de kraan bij een badkamermeubel met waskom of wastafel? Speciaal voor opbouw waskommen hebben wij verhoogde wastafelkranen die boven de kom uitsteken. 

Bekijk onze wastafelkranen

Fonteinkraan 

In het toilet is een fonteinkraan onmisbaar. Dit type kraan heeft enkel een koudwateraanvoer en is daardoor gemakkelijk aan te sluiten. Bevestigt u de kraan aan de wand of op het blad? Wij adviseren, u beslist. En heeft u een opbouw waskom in het toilet? Onze verhoogde fonteinkranen sluiten perfect aan op dit type waskom. 

Bekijk onze fonteinkranen

Bidetkraan 

Als u over een bidet beschikt, dan heeft u daar een kraan voor nodig. Naast dat de bidetkraan makkelijk in gebruik is, draagt deze bij aan de uitstraling in uw badkamer. Een vierkante bidetkraan past perfect in een modern interieur. Wanneer u liever voor een tijdloze uitstraling gaat, is een ronde kraan een goede optie.

Bekijk onze bidetkranen 

Keukenkraan 

Wilt u maximaal slagen voor uw gehele woning? Maak het kraanwerk in huis dan compleet met een Maxaro-keukenkraan. Dankzij de draaibare uitloop ervaart u complete vrijheid tijdens het afwassen. Nog meer bewegingsvrijheid? Kies dan voor een keukenkraan met uittrekbare uitloop. 

Bekijk onze keukenkranen

 

Links

Zwarte kranen - koperen kranen - rvs kranen - inbouw kranen - opbouw kranen - thermostatische kranen