Thermostatische Badkraan met Handdouche Blend Chrome, Badrandmontage, Chroom

BSE-4403-00002

Thermostatische Badkraan met Handdouche Blend Chrome, Badrandmontage, Chroom

BSE-4403-00002

474,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de badkraan een lange levensduur.

De doucheslang is twist free, zodat deze niet verdraait als u de handdouche beweegt.

Productomschrijving

Deze thermostatische Blend-badkraan is de ideale keuze voor uw bad. Dit exemplaar dient om op de badrand te monteren en is voorzien van een handdouche, handdouchehouder, doucheslang, baduitloop en omstelkraan. De doucheslang is twist free en verdraait daardoor niet als u de handdouche beweegt. De thermostaatkraan heeft een glanzende, chromen afwerking en bestaat uit een combinatie van ronde en vierkante vormen. Zo haalt u een strak en elegant design in huis.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing heeft de badkraan een lange levensduur. Alle onderdelen zijn meermaals handmatig en machinaal gepolijst en hebben daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Daarnaast zorgt de cartouche van Vernet ervoor dat de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig is. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een Maxaro-bad
Met een stijlvol bad maakt u het plaatje compleet. Deze badrandkraan is enkel geschikt om te installeren op een inbouwbad, hoekbad of halfvrijstaand bad van Maxaro met een rand van minimaal 80 mm dik. Het gevarieerde aanbod biedt u talloze mogelijkheden, waardoor u altijd het perfecte model vindt.

Specificaties

Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.