Thermostatische Badkraan met Handdouche Radius Chrome, Badrandmontage, Chroom

BSE-5503-00005

Thermostatische Badkraan met Handdouche Radius Chrome, Badrandmontage, Chroom

BSE-5503-00005

438,-
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze thermostatische badkraan uit de Radius-serie is de ideale keuze voor uw bad. Dit exemplaar dient om op de badrand te monteren en is voorzien van een watervaluitloop, handdouche, handdouchehouder en doucheslang. De badkraan heeft een strak, rond design en is afgewerkt in chroom. Het tijdloze uiterlijk van deze kraan komt in elke badkamerstijl tot zijn recht.

Hoogwaardige kwaliteit
De badkraan is gemaakt van zuiver messing en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. Hierdoor profiteert u van een lange levensduur, zodat u jarenlang plezier van heeft van de kraan. Verder zijn alle onderdelen meerdere malen machinaal en handmatig gepolijst voor een spiegelend oppervlak. Bovendien is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig dankzij de cartouche van Vernet.

Combineer met een Maxaro-bad
Met een stijlvol bad maakt u het plaatje compleet. Deze badrandkraan is enkel geschikt om te installeren op een inbouwbad, hoekbad of halfvrijstaand bad van Maxaro met een rand van minimaal 80 mm dik. Het gevarieerde aanbod biedt u talloze mogelijkheden, waardoor u altijd het perfecte model vindt.

Specificaties

Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.