Thermostatische Badkraan Radius Black, Zwart

55.100.402MBN

Thermostatische Badkraan Radius Black, Zwart

55.100.402MBN

425,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 °C.

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De badkraan is uitgerust met Easy Clean, waardoor u met 1 vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt.

Productomschrijving

Deze stijlvolle Radius-thermostaatkraan is een prachtige toevoeging aan uw bad. De badkraan heeft een strakke, ronde vormgeving en is afgewerkt in een stoere mat zwarte kleur. Met deze eyecatcher geeft u de badkamer een industriële look-and-feel.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het gebruik van zuiver messing en het hoge afwerkingsniveau heeft de badkraan een lange levensduur. Elk onderdeel heeft een zeer egale, zwarte afwerking door de galvanisatiemethode ORB. Daarnaast is de thermostaat uiterst nauwkeurig en veilig door de cartouche van Vernet. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat u hier jarenlang plezier van heeft.

Combineer met een Maxaro-bad
Combineer deze badkraan met een Maxaro-bad. In ons ruime assortiment ontdekt u verschillende soorten baden in allerlei vormen, maten en kleuren. Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden vindt u altijd het perfecte bad.

Specificaties

Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.