Vrijstaande Badkraan met Handdouche Radius Copper, Eéngreeps Mengkraan, Koper

BSG-5503-40001

Vrijstaande Badkraan met Handdouche Radius Copper, Eéngreeps Mengkraan, Koper

BSG-5503-40001

839,-
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De badkraan is uitgerust met Easy Clean, waardoor u met 1 vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt.

Productomschrijving

Deze vrijstaande badkraan uit de Radius-serie is een trendy toevoeging aan uw badkamerinterieur. Dit stijlvolle exemplaar is uitgerust met een handdouchehouder, rechte handdouche en doucheslang en voorzien van Easy Clean. Hierdoor maakt u de straalregelaar met één vingerbeweging kalkvrij en ervaart u optimaal onderhoudsgemak. De ééngreeps mengkraan heeft een ronde vormgeving en is uitgevoerd in koper. Met deze prachtige kleur krijgt uw badkamer een luxueuze touch.

Hoogwaardige kwaliteit
De kraan is gemaakt van zuiver messing en hoogwaardig afgewerkt, waardoor een lange levensduur wordt gewaarborgd. Zo geniet u jarenlang van dit product. Alle onderdelen zijn handmatig en machinaal gepolijst voor een egaal, spiegelend oppervlak. Bovendien is de badkraan zeer nauwkeurig dankzij de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie.

Combineer met een vrijstaand bad
Combineer deze vrijstaande badkraan met een prachtig vrijstaand bad. De baden zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het uitgebreide assortiment bevat keuzemogelijkheden voor iedere badkamerstijl, zodat u altijd het perfecte bad vindt.

Specificaties

Hoogte
120 cm
Inbouwdiepte
35 mm
Kleur
Koper
Kleurnaam
Koper
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.