Bidetkraan Cubic Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Met Waste, Chroom

33.004.501N

Bidetkraan Cubic Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Met Waste, Chroom

33.004.501N

225,-
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De bidetkraan heeft een lange levensduur door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing.

De schuimstraalmond zorgt ervoor dat spatwater verminderd wordt.

Dankzij de cartouche van Kerox is de kraan zeer nauwkeurig.

Productomschrijving

Deze bidetkraan uit de Cubic-serie is de ideale keuze voor uw bidet. De mengkraan beschikt over een draaibaar mondstuk en waste en is voorzien van een schuimstraalmond, waardoor spatwater verminderd wordt. Dit tijdloze exemplaar is afgewerkt in glanzend chroom en heeft een vierkant design. Door het strakke lijnenspel met rechte lijnen past de kraan goed in een moderne stijl.

Hoogwaardige kwaliteit
Het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing zorgen ervoor dat de bidetkraan een lange levensduur heeft. De kraan is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder is de mengkraan zeer nauwkeurig dankzij de cartouche van Kerox. Door de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Specificaties

Hoogte
15 cm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Flexibele aansluitslangen
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.