Doucheset met Thermostaatkraan, Radius Black Steel, Zwart Metaal

AOM55-00002

Doucheset met Thermostaatkraan, Radius Black Steel, Zwart Metaal

AOM55-00002

544,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 graden.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de doucheset een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze opbouw doucheset uit de Radius-serie is een prachtige toevoeging aan uw badkamer. De set bestaat uit een thermostaatkraan, ronde handdouche, doucheslang en douchestang. Zo heeft u meteen alle benodigdheden voor uw douche in huis.

Stijlvol design
De kranenset heeft een stoere uitstraling door de zwart metalen kleur en is ideaal om een accent aan te brengen in de badkamer. Daarbij creëert de ronde vormgeving een elegante look-and-feel. Met deze set voorziet u het interieur van een echte blikvanger. 

Hoogwaardige kwaliteit
Het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing zorgen ervoor dat de doucheset een lange levensduur heeft. Alle onderdelen beschikken over een zwart metalen kleur door de toepassing van PVD. Verder is de thermostaatkraan zeer veilig en nauwkeurig dankzij de cartouche van Vernet en uitgerust met kinderbeveiliging op 38 graden. Door de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de doucheset met een douchecabine of inloopdouche. Onze douches zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt. 

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart metaal
i Temperatuurbegrenzing
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.