Doucheset met Thermostaatkraan Radius Black, Zwart

DSA-5502-20004

Doucheset met Thermostaatkraan Radius Black, Zwart

DSA-5502-20004

544,-
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de doucheset een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze smaakvolle Radius-doucheset heeft een ronde vormgeving met een stoere, mat zwarte finish en is de perfecte keuze voor een industriële badkamer. De opbouwset is uitgerust met een thermostaatkraan, ronde handdouche, doucheslang en douchestang. Hiermee heeft u meteen alles in huis voor uw douche.

Hoogwaardige kwaliteit
Het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing geven de doucheset een lange levensduur. Ieder onderdeel heeft een egale, zwarte afwerking die zeer sterk is dankzij de galvanisatiemethode ORB. Daarnaast is de thermostaatkraan zeer veilig en nauwkeurig door de cartouche van Vernet. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat u hier jarenlang plezier van heeft.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Plaats deze doucheset in een prachtige inloopdouche of douchecabine van Maxaro. Onze douches zijn verkrijgbaar in diverse designs en afmetingen. Het gevarieerde assortiment bevat mogelijkheden voor elke smaak en stijl, zodat u altijd het geschikte exemplaar vindt.

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart
Temperatuurbegrenzing
Uitvoering
Opbouw
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.