Inbouw Douchekraan Cubic Chrome, Tweegreeps Mengkraan, Chroom

33.151.204N

Inbouw Douchekraan Cubic Chrome, Tweegreeps Mengkraan, Chroom

33.151.204N

99,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie is de mengkraan zeer nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze tweegreeps inbouw bad- en douchemengkraan uit de Cubic-serie mag niet ontbreken in uw badkamer. Dit stijlvolle exemplaar is afgewerkt in glanzend chroom en heeft een vierkant design. De chroomkleur creëert een tijdloze look-and-feel. Verder zorgen de rechte lijnen voor een strak lijnenspel. Hierdoor leent de kraan zich perfect voor een moderne badkamerstijl.

Hoogwaardige kwaliteit   
Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de bad- en douchekraan een lange levensduur. De kraan is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder is de mengkraan zeer nauwkeurig door de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met bijpassende kranen en een bad of douche
Combineer de bad- en douchemengkraan met bijpassende kranen en een bad of douche van Maxaro. Onze douches zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast ontdekt u in het badenassortiment talloze prachtige mogelijkheden. Hierdoor vindt u altijd de perfecte keuze voor uw badkamer.  

Specificaties

Bediening
Tweegreeps
Inbouwdiepte
50~75 mm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
Lengte
22 cm
Uitgangen
1

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard twee of vijf jaar garantie op uw kraan. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.