Inbouw Douchekraan Distinct Chrome, Omstelkraan, Chroom

11.153.204N

Inbouw Douchekraan Distinct Chrome, Omstelkraan, Chroom

11.153.204N

50,-
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie is de omstelkraan zeer nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze stijlvolle inbouw omstelkraan uit de Distinct-serie mag niet ontbreken in uw badkamer. De kraan heeft een eigentijds, elegant uiterlijk door de ovale vormgeving en is afgewerkt in chroom. Hierdoor komt dit tijdloze exemplaar in iedere badkamerstijl tot zijn recht.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de omstelkraan een lange levensduur. De kraan is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Daarnaast zorgt de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie ervoor dat de omstelkraan zeer veilig en nauwkeurig is. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de inbouw omstelkraan met bijpassende kranen en maak het plaatje compleet met een prachtige douchecabine of inloopdouche. Onze douches zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Bediening
Eéngreeps
Inbouwdiepte
75~90 mm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
Lengte
9 cm
Temperatuurbegrenzing
Uitgangen
3

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.