Inbouw Douchekraan Distinct Chrome, Thermostatisch, Chroom

11.152.102NS

Inbouw Douchekraan Distinct Chrome, Thermostatisch, Chroom

11.152.102NS

199,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze stijlvolle inbouw bad- en douchethermostaat uit de Distinct-serie mag niet ontbreken in uw badkamer. De thermostaat heeft een eigentijds, elegant uiterlijk door de ovale vormgeving en is afgewerkt in chroom. Hierdoor komt dit tijdloze exemplaar in iedere badkamerstijl tot zijn recht.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de bad- en douchethermostaat een lange levensduur. De thermostaat is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder zorgt de cartouche van Vernet met keramische schijftechnologie ervoor dat de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig is. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met bijpassende kranen en een bad of douche
Combineer de thermostatische bad- en douchekraan met bijpassende kranen en een bad of douche van Maxaro. Onze douches zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast ontdekt u in het badenassortiment talloze prachtige mogelijkheden, zodat u altijd de perfecte keuze voor uw badkamer vindt.

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Inbouwdiepte
55~70 mm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
Lengte
22 cm
i Temperatuurbegrenzing
Uitgangen
1

Standaard meegeleverd

  • Inbouwbox
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.