Thermostatische Douchekraan Distinct Chrome, Chroom

106977

Thermostatische Douchekraan Distinct Chrome, Chroom

106977

225,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 °C.

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De kraan is voorzien van cool touch, zodat de buitenkant niet warmer wordt dan de temperatuur van het water.

Productomschrijving

Deze tijdloze Distinct-thermostaatkraan komt in iedere badkamerstijl tot zijn recht en is daardoor de perfecte keuze voor uw interieur. Dit exemplaar heeft een ronde vormgeving met rechte lijnen en is voorzien van een chromen finish. Daarnaast is de douchekraan uitgerust met cool touch, zodat de buitenkant niet warmer wordt dan de temperatuur van het gemengde water.

Hoogwaardige kwaliteit
Doordat de kraan van zuiver messing hoogwaardig afgewerkt is, heeft deze een lange levensduur en uitstekende kwaliteit. De kraan heeft een egaal, spiegelend oppervlak door het meermaals machinaal en handmatig polijsten. Verder zorgt de Vernet-cartouche ervoor dat de thermostaat zeer veilig en accuraat is. Bovendien is deze uitgerust met kinderbeveiliging op 38 °C.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de thermostaatkraan met bijbehorende kranen en maak het plaatje af met een stijlvolle douchecabine of inloopdouche. De douches zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloze keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
i Temperatuurbegrenzing

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.