Thermostatische Douchekraan Radius Black Steel, Zwart Metaal

55.106.202ZM

Thermostatische Douchekraan Radius Black Steel, Zwart Metaal

55.106.202ZM

449,-
Vanaf 12 augustus in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 °C.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

Met deze thermostatische douchekraan uit de Radius-serie haalt u een stijlvol exemplaar in huis. De opbouw douchekraan heeft een strakke, ronde vormgeving en is uitgevoerd in zwart metaal. Dit prachtige design geeft uw badkamerinterieur een stoere look-and-feel.

Hoogwaardige kwaliteit   De douchekraan is gemaakt van zeer zuiver messing en heeft een hoog afwerkingsniveau. Hierdoor heeft deze een uitstekende kwaliteit en lange levensduur. De kraan is voorzien van een zwart metalen afwerking door de toepassing van PVD. Daarnaast zorgt de Vernet-cartouche ervoor dat de thermostaat veilig en accuraat is. Bovendien is er een kinderbeveiliging op 38 °C aanwezig.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de opbouwkraan met bijpassende kranen en een douchecabine of inloopdouche. Onze douches zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Het uitgebreide assortiment biedt talloze keuzemogelijkheden, zodat u altijd de ideale combinatie vindt.

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart metaal
i Temperatuurbegrenzing
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.