Hoge Fonteinkraan Cubic Chrome, Koudwaterkraan, Chroom

22.004.414

Hoge Fonteinkraan Cubic Chrome, Koudwaterkraan, Chroom

22.004.414

149,-
Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing zorgen voor een lange levensduur.

De kraan is meermaals handmatig en machinaal gepolijst, waardoor deze een extra egaal oppervlak heeft.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Dankzij de schuimstraalmond heeft u minder last van spatwater.

Productomschrijving

Deze chromen fonteinkraan uit de Cubic-serie maakt uw fonteintje compleet. Dit verhoogde exemplaar is perfect te combineren met een waskom. Na een toiletbezoek wast u moeiteloos uw handen met behulp van de kraan. Deze bedient u eenvoudig door middel van een hendel, waarmee u de kracht van de straal bepaalt. Zo zijn uw handen binnen een handomdraai terug brandschoon.

Stijlvol design
Dit model heeft een tijdloze uitstraling door de chromen finish. Daarbij zorgt de vierkante vormgeving in combinatie met de platte, rechthoekige handgreep voor een moderne touch. Deze rechte vormen voorzien het geheel van een strak lijnenspel. Daardoor is de kraan gegarandeerd een stijlvolle toevoeging aan uw toiletruimte.

Hoogwaardige kwaliteit
Dankzij de hoge kwaliteit geniet u jarenlang van deze kraan. De fonteinkraan een lange levensduur door het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing. Daarbij zorgt de Kerox-cartouche met keramische schijftechnologie ervoor dat de kraan enorm accuraat is. Verder is de kraan meermaals handmatig en machinaal gepolijst, waardoor deze een spiegelend oppervlak heeft.

Combineer met een toiletmeubel naar keuze Een stijlvol toiletmeubel maakt het plaatje compleet. U stelt het fonteintje volledig naar wens samen met een meubel met wastafel uit de Modulo Pico-serie. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd een geschikt meubel vindt.

Specificaties

Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
Lengte
23.5 cm

Standaard meegeleverd

  • Doorstroombegrenzer
  • Flexibele aansluitslangen
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Fonteinkraan + hoekstopkraan

173,95

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis

Fonteinkraan + wc borstel cubic chrome

202,95

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis

Fonteinkraan + afvoerplug chroom rond

193,-

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis