Keukenkraan Distinct Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Chroom

66.005.011

Keukenkraan Distinct Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Chroom

66.005.011

Niet meer leverbaar
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het meermaals handmatig en machinaal polijsten geeft de kraan een zeer glad en spiegelend oppervlak.

De cartouche met keramische schijftechnologie van Kerox maakt dit exemplaar zeer accuraat.

Dankzij de schuimstraalmond heeft u minder last van spatwater.

Productomschrijving

Deze prachtige keukenkraan uit de Distinct-serie is een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. De ééngreeps mengkraan is uitgerust met een draaibare uitloop en voorzien van een schuimstraalmond, waardoor spatwater verminderd wordt. Dit exemplaar heeft een rond design met rechte lijnen en is afgewerkt in chroom. Door het strakke uiterlijk is deze kraan de perfecte keuze voor een modern interieur.

Hoogwaardige kwaliteit
Het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing zorgen ervoor dat de keukenkraan een lange levensduur heeft. De kraan is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder is deze mengkraan zeer nauwkeurig dankzij de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie. Door de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Specificaties

Hoogte
30.5 cm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.