Baduitloop Radius Copper, Wandmontage, Koper

55.157.120KP

Baduitloop Radius Copper, Wandmontage, Koper

55.157.120KP

150,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de baduitloop een lange levensduur.

De baduitloop wordt geleverd met 2 aansluitingen, waardoor u deze kunt aanpassen naar 20 of 25 cm.

Productomschrijving

Deze Radius-baduitloop is een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Dit koperen exemplaar heeft een rond, gebogen design en is geschikt om tegen de muur te monteren. De uitloop wordt geleverd met 2 aansluitingen, waarmee u deze kunt aanpassen naar een lengte van 20 of 25 cm. Voor een mooi samenhangend geheel combineert u de baduitloop met bijpassende kranen uit dezelfde serie.

Hoogwaardige kwaliteit
De baduitloop is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft een zeer glad oppervlak. Na het polijsten wordt deze eerst vernikkeld en verchroomd, waardoor de afwerklaag extra sterk is. Vervolgens is de uitloop geborsteld en voorzien van een koperen kleur door de toepassing van PVD. Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de baduitloop een lange levensduur en luxe uitstraling.

Specificaties

Standaard meegeleverd

Extensieset

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.