Douchearm Radius Black Chrome, Wandmontage, Zwart Chroom

99.350.030BC

Douchearm Radius Black Chrome, Wandmontage, Zwart Chroom

99.350.030BC

50,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de douchearm een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze Radius-douchearm geeft uw badkamer een elegante touch. Dit exemplaar heeft een zwart chromen uiterlijk en een strak, rond design De douchearm is 41,5 cm lang en geschikt om tegen de muur te monteren. Voor een mooi samenhangend geheel combineert u deze met een bijpassende regendouchekop van maximaal 30 cm uit dezelfde serie.

Hoogwaardige kwaliteit
De douchearm is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft een zeer glad oppervlak. Na het polijsten wordt deze eerst vernikkeld en verchroomd, waardoor de afwerklaag extra sterk is. Vervolgens is de douchearm geborsteld en voorzien van een zwart chromen kleur door de toepassing van PVD. Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de douchearm een lange levensduur en luxe uitstraling.

Specificaties

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.