Doucheslang Radius Black, 150cm, Zwart

99.400.150MB

Doucheslang Radius Black, 150cm, Zwart

99.400.150MB

25,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De doucheslang is voorzien van double lock, waardoor de schakels dubbel in elkaar gehaakt zitten en de buitenslang zeer sterk en duurzaam is.

De slang is twist free, zodat deze niet meedraait met de handdouche en mooi recht blijft hangen.

Productomschrijving

Deze metalen doucheslang uit de Radius-serie is 150 cm lang en voorzien van een zwarte afwerking door de toepassing van ORB. Dankzij deze kleur heeft de doucheslang een stoere uitstraling. Voor een mooi samenhangend geheel combineert u de slang met een bijpassende handdouche.

Hoogwaardige kwaliteit
De doucheslang kenmerkt zich door schakels die dubbel in elkaar gehaakt zitten, ook wel double lock genoemd. Hierdoor is de buitenslang zeer sterk en duurzaam. Daarnaast is de slang twist free. Dit wil zeggen dat de doucheslang niet meedraait met de handdouche, maar recht blijft hangen. Zo ervaart u optimaal gebruiksgemak.

Specificaties

Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart
Lengte
150 cm

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.