Doucheslang Radius Steel, 150cm, Rvs

99.400.150BR

Doucheslang Radius Steel, 150cm, Rvs

99.400.150BR

25,-
Vanaf February 10, 2023 in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De doucheslang is voorzien van double lock, waardoor de schakels dubbel in elkaar gehaakt zitten en de buitenslang zeer sterk en duurzaam is.

De slang is twist free, zodat deze niet meedraait met de handdouche en mooi recht blijft hangen.

Productomschrijving

Deze metalen doucheslang uit de Radius-serie is 150 cm lang en voorzien van een rvs-afwerking door de toepassing van PVD. Dankzij deze kleur heeft de doucheslang een tijdloze uitstraling. Voor een mooi samenhangend geheel combineert u de slang met een bijpassende handdouche.

Hoogwaardige kwaliteit
De doucheslang kenmerkt zich door schakels die dubbel in elkaar gehaakt zitten, ook wel double lock genoemd. Hierdoor is de buitenslang zeer sterk en duurzaam. Daarnaast is de slang twist free. Dit wil zeggen dat de doucheslang niet meedraait met de handdouche, maar recht blijft hangen. Zo ervaart u optimaal gebruiksgemak.

Specificaties

Kleur
Rvs
Kleurnaam
Rvs
Lengte
150 cm

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.