Easy Regendouche | Zwart 20 cm Regendouche

270.100.200MB

Easy Regendouche | Zwart 20 cm Regendouche

270.100.200MB

49,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De regendouchekop beschikt over Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes met 1 vingerbeweging kalkvrij maakt.

Productomschrijving

De kunststof regendouchekop uit de Easy-serie heeft een zwarte afwerking met matte finish. Daarnaast is de douchekop voorzien van een ronde vormgeving. Hiermee geeft u het interieur een stijlvolle touch. De doorsnede van 20 cm zorgt ervoor dat u royaal geniet onder de warme waterstralen. Verder beschikt de kop over Easy Clean. Met slechts één vingerbeweging maakt u de nozzles van de regendouche kalkvrij.

Maak uw regendouche compleet
Combineer de regendouche met een douchearm. Maak de keuze tussen wand- of plafondmontage en kies uit douchearmen in allerlei designs zoals rond of vierkant. Deze stemt u vervolgens perfect af op een douchekraan. Wilt u enkel een nieuwe douchekop? Met deze regendouchekop vervangt u uw oude slechts in een handomdraai.

Specificaties

Kleurnaam
Zwart
Kleur
Zwart
Serie
Easy

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.