Handdouche Aansluiting Radius Black, Wandmontage, Zwart

55.156.600MBN

Handdouche Aansluiting Radius Black, Wandmontage, Zwart

55.156.600MBN

45,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Mortsel

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de muuraansluiting een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze Radius-muuraansluiting is geschikt om een doucheslang aan te sluiten op een inbouw douche- of badkraan. Dit ronde exemplaar is uitgevoerd in zwart en heeft een stijlvol uiterlijk. Voor een mooi samenhangend geheel combineert u de aansluiting met een bijpassende kraan en handdouche uit dezelfde serie.

Hoogwaardige kwaliteit
De muuraansluiting is handmatig en machinaal gepolijst en heeft een zeer glad oppervlak. Na het polijsten wordt deze eerst vernikkeld en verchroomd, waardoor de afwerklaag extra sterk is. Vervolgens is de aansluiting geborsteld en voorzien van een zwarte kleur door de toepassing van ORB. Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de muuraansluiting een lange levensduur en luxe uitstraling.

Specificaties

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.