Handdouche Easy Black, 1 stand, Zwart

S5300KMB

Handdouche Easy Black, 1 stand, Zwart

S5300KMB

25,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De handdouche is uitgerust met Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes makkelijk kalkvrij maakt.

Productomschrijving

De kunststof handdouche uit de Easy-serie is voorzien van een zwarte afwerking met matte finish. De handdouche heeft een ronde vormgeving. Hiermee geeft u het interieur een stijlvolle touch. Verder beschikt de handdouche over 1 stand. Daarbij is de doorsnede van 10 cm ideaal als u wilt douchen zonder uw haren nat te maken of om uzelf even af te spoelen na het baden. Tevens beschikt deze handdouche over Easy Clean. Met slechts één vingerbeweging maakt u de nozzles van de regendouche kalkvrij.

Specificaties

Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart
Lengte
23.5 cm

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.