Handdouche Radius Black Chrome, 5 Standen, Zwart Chroom

99.104.000BC

Handdouche Radius Black Chrome, 5 Standen, Zwart Chroom

99.104.000BC

59,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de handdouche een lange levensduur.

Dit exemplaar is voorzien van maar liefst 5 verschillende standen.

Productomschrijving

Deze zwart chromen handdouche uit de Radius-serie heeft een rond design en is een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Dit exemplaar is gemaakt van kunststof en voorzien van 5 verschillende standen. Hierbij heeft u de keuze tussen een standaardstraal, fijn neveleffect of een zachte, middelmatige en harde massage. Daarnaast is de handdouche uitgerust met Easy Clean, waardoor u de sproeigraatjes makkelijk kalkvrij maakt. Voor een mooi geheel combineert u de handdouche met een bijpassende handdouchehouder van Maxaro.

Specificaties

Diepte
5 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart chroom
Lengte
23 cm

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.