Handdouche Radius Steel, 5 Standen, Rvs

99.104.000BR

Handdouche Radius Steel, 5 Standen, Rvs

99.104.000BR

45,-
Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De handdouche is uitgerust met Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes makkelijk kalkvrij maakt.

Dit exemplaar is voorzien van maar liefst 5 verschillende standen.

Productomschrijving

Deze rvs-kleurige handdouche uit de Radius-serie heeft een rond design en is een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Dit exemplaar is gemaakt van kunststof en voorzien van 5 verschillende standen. Hierbij heeft u de keuze tussen een standaardstraal, fijn neveleffect of een zachte, middelmatige en harde massage. Daarnaast is de handdouche uitgerust met Easy Clean, waardoor u de sproeigraatjes makkelijk kalkvrij maakt. Voor een mooi geheel combineert u de handdouche met een bijpassende handdouchehouder van Maxaro.

Specificaties

Diepte
5 cm
Kleur
Rvs
Kleurnaam
Rvs
Lengte
23 cm

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.