Hoekstopkraan Radius Black Chrome, Wandmontage, Zwart Chroom

99.300.004BC

Hoekstopkraan Radius Black Chrome, Wandmontage, Zwart Chroom

99.300.004BC

25,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de douchearm een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze hoekstopkraan mag absoluut niet ontbreken bij uw wastafel of fonteintje. Een hoekstopkraan heeft namelijk 1 heel belangrijke functie. Met deze kraan is het mogelijk om de watertoevoer plaatselijk af te sluiten. Een ander voordeel is dat u met de stopkraan eenvoudig de sterkte van het water regelt, wat ontzettend handig is wanneer u een fonteintje heeft.

Hoogwaardige kwaliteit
De hoekstopkraan is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft een zeer glad oppervlak. Na het polijsten wordt deze eerst vernikkeld en verchroomd, waardoor de afwerklaag extra sterk is. Vervolgens wordt de kraan geborsteld en voorzien van een zwart chromen kleur door de toepassing van PVD. Daarbij heeft dit exemplaar een lange levensduur door het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing. Door de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Specificaties

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.