Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Grootste badkamer en sanitair experience showroom van de Benelux

Sanitair voor uw complete badkamer bestelt u het snelst en meest voordelig bij Maxaro: dé specialist in badkamers. Met een compleet aanbod producten voor uw nieuwe badkamer, slaagt u maximaal voor een fijn thuis. Maxaro is de grootste in goedkope badkamers. Of u nu opzoek bent naar een douchecabine, badkamermeubel, toilet, ligbad of naar luxe sanitair zoals een vrijstaand bad, stoomcabine of whirlpool bubbelbad, u vindt het bij Maxaro. Ook kleinere badkamerproducten, zoals een waskom, spiegelkast, regendouche en badkamer radiator koopt u bij Maxaro.

Toilet renovatie
Naast een groot aanbod producten voor een complete badkamer, vindt u bij Maxaro ook alles voor de toiletruimte. Of het nu enkel gaat om het toilet verbouwen en u alleen een nieuw fonteintje of nieuwe toiletspiegel zoekt, of dat u de toiletruimte grondig wilt renoveren met nieuwe tegels en een nieuwe toiletpot – bij Maxaro slaagt u maximaal!

Badkamermeubel
In 6 stappen stelt u bij Maxaro uw favoriete badkamermeubel samen. Er zijn wel 850 verschillende combinatiemogelijkheden! U kunt kiezen uit verschillende kleuren, afmetingen, materialen, wasbakken, waskommen en handgrepen. Nergens anders vindt u zo veel mogelijkheden als bij Maxaro. Een bijpassende zijkast en badkamerspiegel maken uw badkamermeubel set compleet!

Douchecabine
Een badkamer zonder douche is niet compleet. Bij Maxaro kunt u kiezen uit één van de vele mogelijkheden: een douchecabine, een inloopdouche, een douchewand, een douchedeur, een douchebad of een stoomdouche. Voor elke badkamer, groot of klein, hebben wij de juiste douche. Ook voor een bijpassende douchebak, douchekraan of douchegoot slaagt u bij Maxaro maximaal.

Badkamer showroom
Bent u nog niet overtuigd van ons online aanbod badkamers? Kom dan naar de grootste experience showroom van de Benelux. Hier staat het complete online aanbod badkamers en sanitaire producten ruim opgesteld, zodat u alles perfect kunt bekijken en ervaren. Kom proefliggen in de baden en bepaal welk ligbad het beste bij u past. Alle stoomcabines en whirlpools kunnen worden aangezet om de functies te demonstreren. U raakt niet uitgekeken!

Laagste prijsgarantie op sanitair voor complete badkamers
Bij Maxaro vindt u goedkope badkamers, omdat wij veel van onze producten zelf ontwikkelen en importeren. Hierdoor is er geen tussenkomst van derden en kunnen wij u de laagste prijs garanderen. Omdat wij voor de ontwikkeling van onze producten samenwerken met een aantal vaste fabrieken, bieden wij topkwaliteit badkamer producten. Een nieuwe badkamer kopen doet u dus bij Maxaro!

Badkamer kopen bij Maxaro: 98% op voorraad in ons eigen magazijn
Maar liefst 98% van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar vanuit ons eigen magazijn van ruim 22.000 m2. Zo kunt u de producten direct meenemen, de volgende werkdag laten bezorgen of laten leveren op afroep. Duurt uw klus wat langer? Wij houden uw bestelling gratis voor u in opslag!

  • 5.000 m2 inspiratie & beleving