Badkameraccessoires met eenvoudige montage

Wij vinden het heel belangrijk dat badkameraccessoires handig te monteren zijn. Daarbij moet het er natuurlijk ook mooi uitzien. Veel accessoires (bijvoorbeeld een planchet, toiletrolhouder of handdoekring) bestaan uit een muurplaat en een afbouwdeel die met een inbussleutel aan de muurplaat bevestigd wordt. De muurplaat werkt u dus netjes weg achter een afbouwdeel dat er op gemaakt is om gezien te worden.

Noviteiten-accessoires-montage-7-L2.jpg

Inbus = eenvoud

Weet u overigens waar de naam inbus vandaan komt? Het zijn de beginletters van Innensechskantschraube Bauer und Schaurte. Veel mensen zeggen: imbussleutel, maar dat is dus foutief. Dit geheel terzijde natuurlijk; het grote punt is dat een inbussleutel een handig hulpmiddel is om iets vast te zetten. Bij alle accessoires die wij verkopen, wordt een montagehandleiding meegeleverd. Als u die handleiding netjes volgt, dan hangt u uw nieuwe handdoekenrek of zeepdispenser in no time aan de wand.
Zorg dat u geen haast heeft en leg alle benodigde onderdelen en eventuele gereedschappen van tevoren klaar. Bij het monteren is het van belang dat u de badkameraccessoires netjes recht hangt. Gebruik daarom altijd een waterpas. Als u een badkameraccessoire-set heeft aangeschaft, zijn er dus meerdere onderdelen om te monteren. Wij beloven u: elk volgende onderdeel zal nog gemakkelijk te monteren zijn! Omdat alles op dezelfde manier gaat, bent u vlot klaar ondanks dat u meerdere accessoires gaat ophangen.

Zelf doen geeft voldoening

Onze badkameraccessoires zijn stuk voor stuk eenvoudig te monteren. Maar misschien heeft u daar helemaal geen tijd voor … En laat u toch uw gehele badkamer vernieuwen, dan kan de loodgieter of aannemer de accessoires natuurlijk even voor u bevestigen. Maar of u het nou zelf doet of het monteren aan iemand anders overlaat: voor iedereen is het fijn als het niet onnodig ingewikkeld is. Daar letten we dus scherp op. In principe kan iedereen onze badkameraccessoires zelf eenvoudig monteren. Dat is ons streven. Want behalve dat u geld uitspaart door het zelf te doen, is het ook leuk om zelf iets te monteren. U zult trots zijn op de gedane arbeid en elke keer denken: dat heb ik goed gedaan! Dat is waardevol.

Noviteiten-accessoires--montage-8-L2.jpg

Netjes en opgeruimd

Als de badkameraccessoires naar behoren zijn gemonteerd, kunt u ze direct gebruiken. U zult zien dat ze een welkome aanvulling zijn op het benodigde sanitair in een badkamer. Accessoires maken het leven gemakkelijker. Een zeepdispenser, een mooi glazen planchet onder de spiegel: allemaal dingen die er mooi uitzien en die het mogelijk maken om uw badkamer netjes en opgeruimd te houden.