Canto Badkamermeubel met wastafel | 100 cm Mat zwart front Mineraalmarmer 2 lades onder elkaar

F02-100022103

Canto Badkamermeubel met wastafel | 100 cm Mat zwart front Mineraalmarmer 2 lades onder elkaar

F02-100022103

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De deuren zijn uitgerust met een softclosesysteem en sluiten geluidloos.

Door het klikmontagesysteem plaatst u de lades eenvoudig in het badkamermeubel en haalt u ze er makkelijk weer uit.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u het meubel perfect waterpas.

De mineraalmarmeren wastafel is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Het Canto-badkamermeubel van 100 cm staat dagelijks centraal voor uw persoonlijke verzorging. De wastafel is uitgerust met 2 kraangaten en geschikt om door meerdere personen tegelijk te gebruiken. Daarnaast bieden de 2 lades voldoende ruimte om uw toilet- en verzorgingsproducten op te bergen. Bovendien sluiten deze geruisloos door het softclosesysteem.

Stijlvol design
Dankzij het stijlvolle design is dit prachtige badkamermeubel de eyecatcher van uw badkamer. De zwarte onderkast is ideaal om contrast te creëren en vormt de perfecte basis voor een industrieel interieur. De tijdloze L-vormige handgrepen van aluminium hebben een matte afwerking en maken het plaatje af.

Mineraalmarmeren wastafel
Het badkamermeubel is voorzien van een witte Minera-wastafel. Dit rechthoekige exemplaar heeft smalle randen die recht naar beneden lopen en een strakke overloop in chroom. De wastafel is vervaardigd uit mineraalmarmer, waarover een gelcoating is aangebracht voor een mooie glans. Krassen en vuil poetst u eenvoudig weg, waardoor dit materiaal zeer onderhoudsvriendelijk is.

Eenvoudige installatie
Om het meubel in gebruik te nemen hoeft u weinig werk te verrichten. De onderkast is namelijk volledig voorgemonteerd, zodat de installatie snel en moeiteloos verloopt. Verder beschikt het badkamermeubel over een verstelbaar ophangsysteem. Dit zorgt ervoor dat u het meubel perfect waterpas stelt.

Maak het meubel compleet
Met een afvoerplug en wastafelkraan naar keuze maakt u het badkamermeubel compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere chromen wastafelkranen in verschillende uitvoeringen. Deze passen uitstekend bij de overloop en handgrepen van het meubel. Voor het mooiste resultaat stemt u de kranen in uw badkamer op elkaar af.

Specificaties

Kleurnaam
Mat zwart
Breedte
100 cm
Diepte
48 cm
Hoogte
60 cm
Aantal lades
2
Aantal handgrepen
2
Kastindeling
2 lades onder elkaar
Serie
Canto

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.